viernes, 20 de marzo de 2009

Breakfast at Tiffany's"¿Sabes lo que te pasa? No tienes valor. Tienes miedo! . Miedo de enfrentarte contigo misma y decir: Está bien, la vida es una realidad. Las personas se pertenecen las unas a las otras porque es la única forma de conseguir la verdadera felicidad. Tú te consideras un espíritu libre, un ser salvaje y te asusta la idea de que alguien pueda meterte en una jaula. ¡Bueno nena! Ya estás en una jaula. Tú misma la has construido, y en ella seguirás vayas a donde vayas porque no importa a dónde huyas, siempre acabarás tropezando contigo misma".

4 comentarios:

Ada dijo...

Gran frase! M'encanta la peli, divina. M'agradaria tornar-la a veure amb tu.
Besets guapa!

Irianesh dijo...

I a mi amb tu guapa ;) Quan acabe la memòria!! Un besito

joanfer dijo...

"¿Sabes lo que te pasa? No tienes valor. Tienes miedo!"
(Irianesh)

Quan algú fa una pregunta, no creus que és perquè espera una resposta? Llavors, si tu fas la pregunta i després tu fas també la resposta... per què preguntes??

Vint-i-nou de març
ALLIBERANT TENSIONS!

"Las personas se pertenecen las unas a las otras porque es la única forma de conseguir la verdadera felicidad."
(Irianesh)

Què vol dir realment aquesta frase? Si partim de la base que la felicitat s'assoleix de forma individual i, a més, sense llibertat no podrem ser mai feliços... Com podem ser propietaris d'altres persones i, per tant, privats de llibertat?

Vint-i-nou de març
ALLIBERANT TENSIONS!

"¡Bueno nena!"
(Irianesh)

Bueno, nena??
Em sembla que aquí deixaré la meva parafernàlia, perquè m'estic pixant de riure i a aquestes hores un ja comença a desvariar.
Només donar-te (donar-vos) les gràcies a tu i a la teva germana per ser tan simpàtiques. No canvieu mai!
Per cert, m'agrada el teu blog. Espero que no triguis en actualitzar... ;)

Irianesh dijo...

JAJAJAJJAJAJA BONÍSSIM!! moltes gràcies joanfer per passar-te per aci!! A mí també m'agrada el teu blog!! Vaig a fer-me seguidora!!

Un saludet

P.D. Tu sí que eres simpàtic ;)